Moment events ble etablert våren 2005, og har siden den gang bistått bedrifter med gjennomføring av små og store arrangement. De to viktigste referansene er nok Bergmannskonferansen og Orkangerkonferansen, som er to store arrangement som Moment står for gjennomføringen av hver vår:

Bergmannskonferansen
Bergmannskonferansen er en midtnorsk næringskonferanse, som retter seg mot ledere på tvers av bransjer. Konferansen ble etablert våren 2006 av Moment, og det er fortsatt Moment som står bak arrangementet i sin helhet. Konferansen har blitt kjent som et sted å møtes, og hvor man får høre foredragsholdere av høyt nivå. Konferansen har blant annet hatt besøk av Stein Erik Hagen, Jens P. Heyerdahl, Marit Breivik, Thorvald Stoltenberg og Kåre Willoch for å nevne noen.

Orkangerkonferansen
er en olje-og gasskonferanse som finner sted på Orkanger i slutten av mai hver vår. Den ble etablert i 1989, og siden høsten 2006 har Moment stått for administrasjon og gjennomføring av konferansen. Konferansen retter seg mot olje-og gassbransjen, og tiltrekker seg deltakere fra hele landet. Det er Orkanger Oljeforum som står bak konferansen.

 

Se testemonials

Andre referanser: