Design

Konferanser

Moment events arrangerer overt år Bergmannskonferansen på Løkken Verk og Orkangerkonferansen på Orkanger. I tillegg bistår Moment ulike andre konferanser med små og store behov. Ta kontakt dersom dere kan ha behov for hjelp med å arrangere en konferanse, så kan vi avtale et uforpliktende møte!

Sliders

Sosiale samlinger

Moment hjelper gjerne med å arrangere sosiale samlinger for bedrifter. Enten det er mange eller få finnes det en rekke muligheter. Kanskje dere har behov for sommerfest, grilling, konsert, julebord, jubileum eller noe annet. Vi kommer gjerne med forslag til løsninger!

Design

Publikumsarrangement

Moment bistår gjerne med å planlegge og gjennomføre publikumsarrangement! Enten det er produktlansering, innvielse av flotte nye lokaler, foredrag, eller jubileum av ulike slag. Vi hjelper gjerne med å bli synlig overfor publikum og med å få oppmerksomhet. Ta kontakt for forslag.

La Moment hjelpe dere med neste arrangement!

Skal dere gjennomføre kurs, seminar, kundearrangement, konferanse, bedriftspresentasjon eller andre firmaarrangement framover, og lurer på hvordan dere skal få tid til det?

Å gjennomføre et vellykket arrangement krever ofte en del planlegging, og det er ikke alltid interne krefter har tid til å kombinere det med mange andre oppgaver. Hvorfor ikke leie inn litt rimelig hjelp, så får dere selv konsentrere dere om å være deltaker på arrangementet?
Moment events AS tilbyr hjelp med små og store arrangement. Nederst på denne siden finner du en brosjyre som viser litt av det Moment har jobbet med, og der står også noen “testemonials” fra tidligere kunder, og du finner også flere referanser her på websiden.
Hvem står bak Moment?

Hvorfor velge Moment?

  • Dere sparer tid og kan fokusere på kunden!
  • Vår erfaring sikrer bedre resultat!
  • Vi holder oss til planen!
  • Fast pris – går ikke over budsjett!
Options

Ingunn Aspli

er utdannet siviløkonom fra Handelsehøyskolen i Bergen, med fordypning i strategi, organisasjon, ledelse og markedsføring. Hun jobbet i Oslo innen markedsføring, før hun i 2005 etablerte Moment Events AS.

I 2006 startet hun lederkonferansen Bergmannskonferansen og året etter ble hun engasjert av Orkanger Oljeforum for å administrere olje-og gasskonferansen Orkangerkonferansen. I tillegg til disse to årlige konferansene bistås bedriftskunder med gjennomføring av svært varierte faglige og sosiale arrangement, både på Østlandet og i Trøndelag.

Options

Hva betyr Moment?

Navnet “Moment” kommer av latin, og betyr øyeblikk eller vesentlig bestandel. I fysikken er moment et uttrykk for en krafts evne til å dreie seg rundt et punkt, og på samme måte ønsker Moment events å få ting til å skje. Ta en titt på brosjyren under, for å se noe av det Moment har bidratt med å få til å skje de siste årene.

Moment har hatt oppdrag for

Se flere kunder under referanser